Nieuws

HAAR tijdens de herfstvakantie!

27 oktober 2018

Op zoek naar herfstvakantieplannen? Beleef HAAR in Cultuurcentrum de Factorij tijdens de familiemomenten op 28 en 31 oktober! - 28 oktober om 11u en 14u-31 oktober om 14u en 15uMeer info / reserveren? www.ccdefactorij.beHAAR gaat dit najaar nog op reis naar Cultuurcentrum De Biekorf en Cultuurcentrum De Ververij Ronse. Wie weet binnenkort ook in jouw buurt? Ontdek de volledige kalender hier!Voel…

Lees meer…

HAAR

Rasafestival in beeld

9 oktober 2018

Dit was het Rasafestival... Wat een heerlijke dag! Bekijk het volledige fotoverslag hier.

Lees meer…

Verbeke Foundation

HAAR op STORMKOP

6 oktober 2018

Afgelopen zondag ging HAAR in première tijdens ons Rasafestival in de Verbeke Foundation. Vele handjes en oogjes gingen al op ontdekking langsheen alle harige objecten en kunstwerken. Vooraleer we HAAR loslaten op de kinderen en hun families in de cultuurcentra, meren we nog even aan bij STORMKOP om alles te testen en uit te proberen. De komende weken organiseren we er twee bezoekmomenten! Ontdek…

Lees meer…

HAAR Verbeke Foundation

HAAR in Selectief (De Morgen)

26 september 2018

Bij Rasa kochten we vandaag niet één keer maar drie keer de krant. Je zou voor minder! De Morgen ging in gesprek met ons en wijdde een dubbele pagina aan HAAR, onze voelinstallatie voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. Lees het artikel op p.34 & 35 in Selectief, de maandelijkse cultuurbijlage. Ontdek de installatie op verschillende plekken over heel het land. Het circuit vind je in de kalender.

Lees meer…

De Morgen

Voorbereidingen voor HAAR in Studio Borgerstein

25 september 2018

Kunstenaar Palmer Nuyttens & artistiek medewerker Lotte Campforts werken samen aan een tactiele 'cadavre exquis' voor onze kijk-, speel- en voelinstallatie HAAR. Studio Borgerstein is een atelier voor kunstenaars met een beperking, ze biedt mensen met een artistieke gave een platform om eigen werk te creëren.

Lees meer…

Studio Borgerstein Palmer Nuyttens

Vrouwen in de kunst

17 september 2018

Fotografe Carla van de Puttelaar maakte een portretreeks van vrouwen in de kunst. Ook Gerd Dierckx, artistiek leidster van Rasa, werd door haar gevraagd... Lees meer over het project in dit artikel!

Lees meer…

Carla van de Puttelaar- Portret Gerd Dierckx

Rasa in 100% EXPO

29 augustus 2018

Thomas Abelshausen interviewde Gerd Dierckx voor 100% EXPO naar aanleiding van het boek Kunstogen. Het volledige gesprek lees je hier (vanaf pagina 21).

Lees meer…

Cover 100 Expo