Sponsoring

‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal.’

Onze maatschappij wordt gekenmerkt door snelle veranderingen. Kinderen en jongeren moeten snel leren schakelen. Ook later in het bedrijfsleven. Ook bedrijven moeten voortdurend innoveren. Dat vraagt veel creativiteit. Creativiteit is nodig op alle niveaus. Daarom is het belangrijk kinderen al jong te leren zich creatief te ontplooien.

Voor Rasa is creativiteit een belangrijke kernwaarde. Al twintig jaar brengen wij kwaliteitsvolle kunsteducatieve tentoonstellingen overal in het land, van museum tot cultuurcentrum. Met deze uitdagende, interactieve projecten bereiken wij jaarlijks een publiek van gemiddeld 20.000 kinderen.

Rasa staat voor innovatief en gezond cultureel ondernemerschap. We kunnen ons werk voor alle kinderen, ook de sociaal zwakkere, alleen verwezenlijken met de steun van bedrijfsleven en particulieren.

Zeker in tijden van economische tegenwind is het meer dan belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in de creatieve geest van kinderen. Zij zijn onze toekomst!

 

Wil jij Rasa steunen?

Heb je interesse om Rasa te steunen als bedrijf of particulier? Neem contact met ons op via rasa@rasa.be en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Rasa is momenteel bezig met de ontwikkeling van verschillende crowd-, friend- en fundraising projecten zodat ook vrienden die ons een warm hart toedragen ons kunnen ondersteunen. Wij houden je op de hoogte!