Inspiratie Praktisch

INSPIRATIE reist rond vanaf september 2016 tot december 2017. Ontdek hier op welke locaties je deze tentoonstelling kan bezoeken.

Rasa biedt rondleidingen (90 minuten) voor kinderen in schoolverband, voor jeugd- en welzijnsgroepen, voor families. De productie wordt steeds begeleid door Rasa-gidsen. Zij zijn artistiek geschoold en bedreven in het ervaringsgericht samenwerken met kinderen. Rondleidingen zijn gericht op kinderen vanaf 8 jaar, maar kunnen aangepast worden naargelang de doelgroep. Afhankelijk van de locatie wordt de tentoonstelling ook opengesteld voor vrije bezoekers. Voor meer info hierover kan je contact opnemen met het cultuurcentrum.

 

VOOR LEERKRACHTEN EN BEGELEIDERS

Wil je de tentoonstelling ‘INSPIRATIE’ bezoeken met je groep? In onze kalender vind je de contactgegevens van de cultuurcentra. Bij hen kan je steeds terecht voor reservaties van rondleidingen:

Kalender INSPIRATIE

 

In onze brochure vind je informatie over het thema van de tentoonstelling en de kunstenaars. Dit materiaal kan je gebruiken om je klas/groep voor te bereiden op jullie bezoek:

Brochure INSPIRATIE

 

Heb je de tentoonstelling bezocht? Wij hechten belang aan jouw mening. Daarom zouden we het fijn vinden als je even de tijd kan nemen om enkele vragen te beantwoorden over de rondleiding die je volgde. Onze vragen vind je hier:

Evaluatie INSPIRATIE voor leerkrachten en begeleiders

 

VOOR CULTUURCENTRA

Wil je graag een stopplaats boeken in het parcours van INSPIRATIE (*)? Neem dan voor meer info contact op met onze projectmanager Dorien

(*) Deze productie kan worden opgesteld worden in elke afsluitbare, verwarmde tentoonstellingsruimte van 120m². Meer praktische info vind je in de technische fiche:

Technische fiche INSPIRATIE

 

Is de tentoonstelling in jouw cultuurcentrum neergestreken? Wij vinden het fijn om te horen hoe jullie dit ervaren hebben. We appreciëren het als je even de tijd kan nemen om enkele vragen over de tentoonstelling te beantwoorden. Die evaluatie vind je hier:

Evaluatie INSPIRATIE voor cultuurcentra