Kijk! Praktisch

KIJK reist rond van februari 2016 tot december 2017. Ontdek hier op welke locaties je deze tentoonstelling kan bezoeken.

Rasa biedt rondleidingen (60 minuten) voor kinderen in schoolverband, voor jeugd- en welzijnsgroepen, voor families. De productie wordt steeds begeleid door Rasa-gidsen. Zij zijn artistiek geschoold en bedreven in het ervaringsgericht samenwerken met kinderen. Rondleidingen zijn gericht op kinderen vanaf 9 jaar, maar kunnen aangepast worden naargelang de doelgroep. Afhankelijk van de locatie wordt de tentoonstelling ook opengesteld voor vrije bezoekers. Voor meer info hierover kan je contact opnemen met het cultuurcentrum.

 

VOOR LEERKRACHTEN EN BEGELEIDERS

Wil je de tentoonstelling ‘KIJK!’ bezoeken met je groep? In onze kalender vind je de contactgegevens van de cultuurcentra. Bij hen kan je steeds terecht voor reservaties van rondleidingen:

Kalender KIJK! 

 

Heb je de tentoonstelling bezocht? Wij hechten belang aan jouw mening. Daarom zouden we het fijn vinden als je even de tijd kan nemen om enkele vragen te beantwoorden over de rondleiding die je volgde. Onze vragen vind je hier:

Evaluatie KIJK voor leerkrachten en begeleiders

 

VOOR BIBLIOTHEKEN

Wil je graag een stopplaats boeken in het parcours van KIJK (*)? Neem dan voor meer info contact op met onze projectmanager Dorien

(*) Je hebt als bibliotheek ongeveer 20 à 30m² nodig voor de hele opstelling. Meer praktische info vind je in de technische fiche:

Technische fiche KIJK

 

Is de tentoonstelling in jouw bibliotheek neergestreken? Wij vinden het fijn om te horen hoe jullie dit ervaren hebben. We appreciëren het als je even de tijd kan nemen om enkele vragen over de tentoonstelling te beantwoorden. Die evaluatie vind je hier:

Evaluatie KIJK voor bibliotheken

Beeld: Panamarenko